In onze unieke installatie leveren zo’n 40 enthousiaste collega’s dagdagelijks hun bijdrage aan de energietransitie en verduurzaming van de pluimveesector. Dat gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag. Veiligheid staat voorop bij al onze handelingen, besluiten en overwegingen. Het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties is verankerd in het werk van al onze medewerkers.

 

Wij zijn betrouwbaar en vinden dit ook belangrijk in al onze relaties. We richten ons op lange-termijnverbintenissen met onze klanten, onze leveranciers, onze medewerkers en onze omgeving. Alles wat we doen, doen we vanuit het oogpunt Mens & Milieu. We willen bijdragen aan een groenere wereld en dat doen we vanuit ons circulaire proces.

 

E & I onderhoudsmonteur (m/v)

In deze functie werk je samen in een team van 10 collega’s waarbij jij niet alleen verantwoordelijk bent voor het elektrotechnische onderhoud aan onze installatie maar ook voor het onderhoud aan de gebouwen en andere technische onderdelen die bij onze installatie horen of op ons terrein aanwezig zijn. We hebben bunkerkranen, transportsystemen, een stoomketel, warmtewisselaars. Maar ook een turbine, generator, rookgasreiniging, een elektro statisch filter, een waterbehandeling etc. Kortom, we hebben een diversiteit aan mooie technieken in huis, waardoor er meer dan voldoende afwisseling in je werkzaamheden zal zijn.

De werkzaamheden

  • Het uitvoeren van onderhoud-, revisie- en modificatiewerkzaamheden op elektro technisch gebied, het analyseren en oplossen van storingen hoort daar ook bij;
  • Het registreren van jobs in ons onderhoudsprogramma (Ultimo) en het bewaken van de voortgang;
  • Het meedenken en een actieve bijdrage leveren aan het optimaliseren van het onderhoud;
  • Het ondersteunen bij het (werk)voorbereiden van projecten en Shutdowns;
  • Tijdens projecten en Shutdowns begeleid je externen en controleer je na afloop of de werkzaamheden conform afspraak zijn uitgevoerd;
  • In deze functie maak je deel uit van de storingswachtdienst. Eén keer in de 6 weken heb je deze beschikbaarheidsdienst.

Wat neem jij mee?

  • Opleiding op MBO niveau richting elektrotechniek;
  • Je hebt (min. 5 jaar) aantoonbare werkervaring op elektrotechnisch gebied opgedaan in een productie- of industriële omgeving;
  • Bekendheid met Ultimo is handig, maar geen vereiste;
  • Je bent proactief en flexibel en werkt daarnaast graag met anderen samen aan een gemeenschappelijk doel.

Wat BMC Moerdijk jou kan bieden

Je wordt onderdeel van een enthousiast team met veel collegialiteit. Afhankelijk van je ervaring en opleiding een aantrekkelijk bruto maandsalaris (min € 3.200 – max € 4.700). Een eindejaarsuitkering van 4,5% en vanuit onze cao Productie Leverende bedrijven (PLb) bouw je maandelijks een Benefit Budget (17%) op waarmee je zelf de keuze hebt of je dit laat uitbetalen of dit besteed aan extra vrije tijd.  Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en om die reden heeft iedere medewerker ook de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget.

Geef je toekomst energie!

Is je interesse gewekt?
Stuur dan jouw sollicitatie naar Nicole Hoogvliet via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.