Vacatures

BMC Moerdijk is de énige energiecentrale op het Europese vasteland die pluimveemest omzet in groene stroom. De centrale wekt voldoende energie op om al de leverende pluimveehouders in hun eigen stroom te laten voorzien plus nog eens 45.000 huishoudens op jaarbasis.  Uit dit proces ontstaat onder andere hoogwaardige pluimveemest-as, na elektriciteit, het tweede belangrijke product van BMC Moerdijk.

 

In deze unieke installatie leveren zo’n 40 enthousiaste collega’s, met verschillende nationaliteiten, hun bijdrage aan de energietransitie en verduurzaming van de landbouw in Europa. Dat gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag. Veiligheid staat voorop bij al onze handelingen, besluiten en overwegingen. Het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties is verankerd in het werk van al onze medewerkers.


Wij zijn op zoek naar een energieke  Office manager  (32 uur per week)

                                                                                    

In deze functie ondersteun je zowel de directie als het management team op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Hierbij kun je denken aan het plannen van in- en externe afspraken, agendabeheer, interne en externe communicatie. Daarnaast beheer je het wagenpark en zorg je organisatie breed voor de facilitaire ondersteuning.


In deze functie is veel ruimte om taken naar je toe te trekken en pro activiteit wordt enorm gewaardeerd. Het is belangrijk dat je enige ervaring hebt in een soortgelijke functie waardoor je taken snel oppakt en verantwoordelijkheden neemt. Je bent in staat om snel te kunnen schakelen, plannen & organiseren is jouw tweede natuur. Je toont initiatief, bent daadkrachtig en hebt een pro actieve houding en je bent in staat om project matig te kunnen werken.


Wat wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur opgedaan in een productie dn wel technische omgeving is een pré;
  • Nauwkeurig, zelfstandig en accuraat.

 

Wij bieden je een fulltime baan binnen een groeiende organisatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Op basis van je ervaring en opleiding bieden wij een marktconform salaris aangevuld met een  eindejaarsuitkering van 4,5% en een maandelijks Benefit Budget (17%), welke aan het einde van het kalenderjaar wordt uitbetaald. In basis heb je 22,5 vrije dagen per jaar. Vanuit het Benefit Budget heb je de mogelijkheid om extra vrije dagen aan te schaffen. Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en om die reden heeft iedere medewerker ook jaarlijks de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget.

 

Kortom: ‘Geef je toekomst energie – dat levert je mega wat op!’


Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een email samen met je CV naar:

nicole.hoogvliet@bmcmoerdijk.nl  of bel voor meer informatie 0168-331433

 

 

Wij komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; op voorstellen gaan wij dan ook niet in.