Vacatures

BMC Moerdijk is de énige energiecentrale op het Europese vasteland die pluimveemest omzet in groene stroom. De centrale wekt voldoende energie op om al de leverende pluimveehouders in hun eigen stroom te laten voorzien plus nog eens 45.000 huishoudens op jaarbasis.  Uit dit proces ontstaat onder andere hoogwaardige pluimveemest-as, na elektriciteit, het tweede belangrijke product van BMC Moerdijk.

 

In deze unieke installatie leveren zo’n 40 enthousiaste collega’s, met verschillende nationaliteiten, hun bijdrage aan de energietransitie en verduurzaming van de landbouw in Europa. Dat gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag. Veiligheid staat voorop bij al onze handelingen, besluiten en overwegingen. Het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties is verankerd in het werk van al onze medewerkers.

Voor onze afdeling Operations zijn wij op zoek naar een:  Allround Operator(5ploegendienst)

                                                                                    

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van het proces en zorg je voor het bijregelen van de verbranding, rookgasreiniging en elektriciteitsproductie. Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor. Je controleert deze zodat het verbrandingsproces zo min mogelijk rendementsverlies op loopt door storingen. Toetreding tot de BHV-organisatie is onderdeel van deze functie.

Kortom; samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de centrale waarbij de werkzaamheden bestaan uit:

  • controle- en bedieningswerkzaamheden t.b.v. de installatie en het productieproces (zowel panelwerkzaamheden als ‘in het veld’;
  • lopen van wachtrondes;
  • opsporen, analyseren en oplossen van (technische) storingen;
  • ondersteunen bij de dagdagelijkse onderhoudswerkzaamheden, maar ook de voorbereidingen treffen bij bijv. opstart, grote reparatie- en onderhoudstops;
  • toezicht houden op veiligheid;
  • actief meedenken in verbeteringen en optimalisaties.

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de chemische- of procestechniek (bij voorkeur Vapro C,  of gelijkwaardig) en aantoonbare werkervaring als procesoperator, bij voorkeur bij een (afval-)energiecentrale;
  • je vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen;
  • je bent communicatief en analytisch sterk onderlegd;
  • je bent flexibel en kan omgaan met veranderingen.

Wij bieden o.b.v. je ervaring en opleiding een aantrekkelijk bruto maandsalaris (€ 2.850 - € 3.855), een ploegentoeslag van 30% en een eindejaarsuitkering van 4,5%. Daarnaast bouw je maandelijks een Benefit Budget op, welke aan het einde van het kalenderjaar wordt uitbetaald. In basis heb je 22,5 vrije dagen per jaar, vanuit het Benefit Budget heb je de mogelijkheid om extra vrije dagen uit te ruilen. Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en om die reden heeft iedere medewerker ook de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget.  

Kortom: ‘Geef je toekomst energie – dat levert je mega wat op!’

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een email samen met je CV naar:

nicole.hoogvliet@bmcmoerdijk.nl  of bel voor meer informatie 0168-331433